Руският президент Владимир Путин откри по видеовръзка десетина километра трамвайни линии в

...
Руският президент Владимир Путин откри по видеовръзка десетина километра трамвайни линии в
Коментари Харесай

Путин дистанционно откри трамвайни линии в разрушения от Русия Мариупол

Руският президент Владимир Путин откри по видеовръзка десетина километра трамвайни линии в Мариупол - украинския град, който бе съвсем напълно опустошен от окупаторите през първите месеци на нашествието.

На 30 април украинският държавен глава Володимир Зеленски разгласи, че 90% от територията на Мариупол е непригодна за живот - на процедура не са останали цели къщи и сериозна инфраструктура.

" Днес се пускат в употреба повече от 10 километра трасе. Разбира се, това е единствено дребна част, тъй като общо в града имаше съвсем 100 километра трамвайни релси ", разгласи Путин без да уточнява каква е била ориста на остарялата пътна мрежа на града, в който живееха близо 500 000 души преди началото на войната.

" Но това е единствено началото, първият стадий от работата в тази област ", ​​увери той, представен от РБК.

Putin opened a tram line launch in Mariupol online.

In the video he talks how Russia is rebuilding everything and making the people`s lives better, despite all the " challenges ".

That Hague trial cannot come soon enough.
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)

Путин се похвали пред скромна по мярка навалица в Мариупол, че вече имало  " забележими "  резултати от работата на Русия.

" Имаме още доста какво да създадем, с цел да обновим естествения живот ", посочи той.

Компания на президента в Москва правеше губернаторът на Санкт Петербург Александър Беглов. Путин категорично уточни, че планът за ремонт на трамвайните линии в Мариупол е изпълнен с поддръжката на остарялата съветска столица.

В наличието на Беглов няма нищо извънредно - на 1 юни 2022 година окупираният Мариупол и Санкт Петербург станаха " побратимени градове ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР